Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Dereler projesinden beklentiler büyük

Dereler projesinden beklentiler büyük

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa kamuoyu, son günlerde derelere yönelik beklentileri paylaştıkları fotoğraflar göstermeye başladı.  Vatandaşlar, Konya, Eskişehir ve diğer birçok ili örnek göstererek Karakoyun ve Çavsak Deresi’nde benzer çalışmaların yapılmasını istiyor.

Sosyal medya üzerinden tepkisini ortaya koyan Burhan Akar adlı vatandaş,”Hayalleri olmalı,idealleri olmalı yaşadığı şehir hakkında birlerinin.Biri Konya Meram,diğeri Şanlıurfa Karakoyun Deresi. Biz soldaki görüntüden de vazgeçtik karakoyuna bağlanan pis atık suyu kessinler yeter.İlçe Belediyeleri tonlarca ilaçla sinek mücadelesi yapıyor.Harcanan paralara yazık.”ifadelerine yer verdi.

 NİHAT ÇİFTÇİ: 2019’DA BENDEN BİTİRMEMİ BEKLEMEYİN

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi geçtiğimiz günlerde bilim merkezinin imza protoklünde önemli açıklamalarda bulunmuştu. Derelerle ilgili de konuşan Çiftçi’nin açıklamasın bakıldığında derelerin 2019’da bitirilemeyeceği görüldü. Çiftçi, “Dereler önemli bir proje, benden hemen öyle gün tarih almayın. Bilim Merkezi tamam, şehir ormanı tamam, geçlik projesi başladı, fuar merkezine başladık, trambüse başladık. Derelere su bırakılıyor, üstünde titizlikle duruluyor. Şanlıurfa derelerine su bırakılmasıyla ilgili bakanımızla 10 defa görüştük.

BİTİRİLMEME GEREKÇESİ ‘DEVASI PROJE’ OLMASI

Onlarda kararlığımı biliyorlar, artık son aşamaya doğru geldik. Protokolü imzaladım mı yetki bana geçti mi sunumunu yine kamuoyu ile paylaşırım.  Gerek Karakoyun Deresi gerek Sırın Deresi Şanlıurfa’ya hayat verecek projelerdir. O bizi heyecanlandırıyor. 2019’da benden bitirmemi beklemeyin çünkü devasa bir proje” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan