Anasayfa / TÜM HABERLER / Yavuz’dan,Şehit Şefkatlioğlu ailesine ziyaret

Yavuz’dan,Şehit Şefkatlioğlu ailesine ziyaret

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, kendisi de Şanlırurfalı olan Esenler’in 15 Temmuz Şehidi Mehmet Şefik Şefkatlioğlu’nun ailesine ziyarette bulundu.

Esenler’de ikamet eden 15 Temmuz Şehidi Mehmet Şefik Şefkatlioğlu, o gece ailesiyle birlikte cuntacı hainlere karşı çıkmak için dışarı çıkmıştı ve kendisi şehit, eşi Vahide Şefkatlioğlu ise gazi olmuştu. Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ziyaret etti.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette Başkan Yavuz “Türkiye’nin dört bir yanında Ülkemizin geleceğini karartmaya çalışan hain darbe teşebbüsüne karşı milletimizin meydanlara çıktığını tanka, topa, tüfeğe karşı canlarını ortaya koyarak darbecilere geçit vermediğini ifade etti.

O gecede özellikle İstanbul ve Ankara’da bir çok şehidimizin olduğunu ifade eden Kaçar, “Bunlardan dört tanesi Urfalı hemşehrimiz, şehitlerimiz 15 Temmuz’daki karanlık gecede canlarını feda ederek Ülkemizin üzerindeki hain emellere geçit vermediler. Bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Onarın geride bıraktığı aileleri bundan böyle aziz milletimize emanettir” dedi.

Ziyaretten dolayı Başkan Yavuz’a teşekkür eden Şehit Mehmet Şefik Şefkatlıoğlu’nun Gazi Eşi Vahide Şefkatlioğlu, 15 Temmuz gecesi yaşadıklarından bahsederek, şunları kaydetti:

“O gece bütün arkadaşlarımı arayıp, ‘Çıkın dışarı, ülke elden gidiyor.’ dedim. Esenler’deki atış alanına doğru yürüyorduk. O sırada bize havalimanına gitmemizi söylediler. Yollarda insan trafiği vardı. Eşimle 10-15 dakika kadar yürüdükten sonra ateş açıldığını duyduk. Eşim, ‘Bariyerlerden atlayalım.’ dedi. Ben de kilomdan ötürü atlayamayacağımı söyledim. Daha sonra eşim atlayacağı sırada tank üstümüzden geçti. Ben eşimi göremedim…”

Kendisinin yaralandığını ve hastaneye götürüldüğünü anlatan Şekatlioğlu, “1,5 ay yoğun bakımda yattım. Bir bacağımı kaybettim, diğerine 3 platin takıldı. Bana 1,5 ay boyunca eşimin öldüğü söylenmedi. Belki bir Mehmet gitti, belki Vahide’nin bir bacağı gitti ama binlerce Mehmet gelecek. ” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan