Anasayfa / TÜM HABERLER / Yeşil ve Kurt TÜRMOB iftarına Katıldı

Yeşil ve Kurt TÜRMOB iftarına Katıldı

(Ruha Haber Ajansı/RHA)Yeminli Mali Müşavir Abdullah Yeşil ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler M.Ali Kurt Türkiye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) meslektaşlarının iftarına katıldı.

Türkiye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) geleneksel iftar yemeği Ankara’da bulunan özel bir otelde gerçekleşti.

İftar programına katılan TÜRMOB Başkanı A. Masis Yontan, Maliye Bakanı Naci Ağbal, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasiler, muhasebeciler ve yeminli mali müşavirler yoğun ilgi gösterdi.Türkiye’nin bir çok ilinden temsilcilerin katıldığı programa, Şanlıurfa’dan TÜRMOB Disiplin Kurulu Üyesi Yeminli Mali Müşavir Abdullah Yeşil ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odası disiplin kurulu üyesi ve aynı zamanda Ak Parti İl Başkan Yardımcısı M.Ali Kurt katılım sağladı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan