Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Şanlıurfa Ticaret İl Müdürlüğüne Sezer Asaleten Atandı

Şanlıurfa Ticaret İl Müdürlüğüne Sezer Asaleten Atandı

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından Şanlıurfa Ticaret İl Müdürlüğüne asaleten Nazan Sezer atandı.

Başbakan ile Dışişleri, Gümrük ve Ticaret, Maliye ve Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına Ait Atama Kararları resmi gazetenin bugünkü sayısında yayınlandı. yayınlanan atama kararına göre Şanlıurfa Ticaret İl Müdürlüğüne Nazan Sezer atandı.
Uzun süredir vekaleten Şanlıurfa Ticaret İl Müdürlüğünü yürüten Nazan Sezer resmi gazetenin bugünkü sayısınya yayınlanan kararname ile bu göreve asaleten atandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığında açık bulunan Gümrük Ve Ticaret Başmüfettişliğine Sefa Ekin, 5’inci derece kadrolu Gümrük Ve Ticaret Müfettişliklerine de Gümrük ve Ticaret Müfettiş Yardımcıları Mustafa Egemen Konaklıoğlu, Mehmet Yapıcı, Münir Sait Kandemir ve Özgür Danacı’nın atamaları gerçekleştirildi. Ankara Ticaret İl Müdürlüğüne Yavuz Karaer, İzmir Ticaret İl Müdürlüğüne Şahin Ersü, Çorum Ticaret İl Müdürlüğüne Fikret Yıldırım, Hatay Ticaret İl Müdürlüğüne Halit İmrek, Kayseri Ticaret İl Müdürlüğüne Alaattin Fırat, Konya Ticaret İl Müdürlüğüne Haşmet Yılmaz, Şanlıurfa Ticaret İl Müdürlüğüne Nazan Sezer ve Uşak Ticaret İl Müdürlüğüne Abdulhafiz Bozdağ atandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan