Anasayfa / TÜM HABERLER / KÜLTÜR-SANAT / Yazar, Yılmaz Güney’i anma etkinliğine katıldı

Yazar, Yılmaz Güney’i anma etkinliğine katıldı

Adana Çukurova İlçe Belediyesi, Yılmaz Güneyi Anma Etkinliği düzenledi. Etkinliğe 27.dönem CHP Şanlıurfa milletvekili adayı Mahmut Yazar ve Yılmaz Güney’in kız kardeşi Güzide Pütün de katıldı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in davetlisi olarak Adana Çukurova’ya giden Yazar ve Pütün, burada etkinliğe katılarak, Yılmaz Güney’i andı. 27. Dönem milletvekilliği adaylığı sırasında oldukça dikkat çeken Yazar, etkinlikte de Belediye Başkanı Çetin’in yakından ilgilendiği isim oldu.

Yılmaz Güney’i anma etkinliğini değerlendiren Yazar, bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekerek, “Yılmaz Güney sadece hemşerimiz değil, aynı zamanda gurur kaynağımızdır. Her zaman kendisiyle gurur duyduk ve bu etkinliği yaptığı için de Çukurova Belediyesine teşekkür ediyorum. Yılmaz Güney, hayatı boyunca köylünün, emekçinin yanında durdu ve dik bir duruş sergiledi. Yılmaz Güney, halkının yüreğine gönlüne taht kurmuş ve Türkiye’nin yetiştirdiği en büyük sinemacılardan, en büyük sanatçılardan biridir. Kendisini bu 34. Ölüm yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz. Kendisinin değerli kardeşi Güzide Pütün ile birlikte bu anma etkinliğine davetliydik ve oldukça gururlandık. Yılmaz Güney, bizim için, Türkiye için hiçbir zaman ölmedi ve ölmeyecek. Bu etkinlik vesilesiyle bir kez daha umuyor ve diliyorum ki mezarı Türkiye’ye taşınır. Biliyoruz ki binlerce kişi mezarına gidebilmek için Paris’e gidiyor. Ülkemize bu kadar katkı sunmuş bir insanın mezarının mutlaka Türkiye’ye getirilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Yaşar ve Beyaz ailesinin mutlu günü

Şanlıurfa Kasr-ı Saadet düğün salonunda iş adamı Abdurahman Yaşar'ın oğlu Yusuf Yaşar Ak parti Eyyübiye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan