Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / İl Başkanı Yıldız,SKM’de incelemelerde Bulundu

İl Başkanı Yıldız,SKM’de incelemelerde Bulundu

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, zaman zaman gelip ziyaret ettiği AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezine (SKM) gelerek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

SKM’de yapılan çalışmalar konusunda görevlilerle tek tek sohbet edip fikir alış verişinde bulunan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yıldız’a SKM çalışanları ve daha sonra AK Parti Gençlik kolları tarafından sürpriz doğum günü pastası kestirilerek hayırlı uzun ömürler dilekleri iletildi.

Daha fazla gayret göstermeye çalışıyoruz
Seçim Çalışmalarından fırsat buldukça İl SKM’yi de ziyaret ederek neler yapıldığı konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Son hazırlıklarını da tamamladığımız Seçim Koordinasyon Merkezinde görev alan arkadaşlarla bir araya gelebilmek, fikir alışverişinde bulunmak, neler yaptıklarını yakından görmek maksadıyla İl Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte, SKM binamızı ziyaret edip, SKM’de görevli yol arkadaşlarımızdan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alıp sohbet ettik.‬ AK Parti olarak bizim için 31 Mart seçimleri belediyecilikte 25 yıllık bir tecrübenin zirve noktası olacağı için daha fazla gayret göstermeye, çevremizdeki arkadaşlarımızı da teşvik etmeye çalışıyor, vatandaşlarımızın da desteğini almaya devam ediyoruz” dedi.

Hep beraber nice zaferlere inşallah
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yıldız, kendisine ‘Doğum Günü’ sürpriz yapan SKM çalışanları ve Gençlik Kollarına da teşekkür ederek, “Doğum günümü unutmayan dava ve yol arkadaşlarıma, SKM çalışanlarına, İl Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Salih Saraç ve Yönetim Kurulu Üyelerine ve SKM’de görev almış olan Kadın Kolları üyelerine çok teşekkür ederim. İyiki varsınız. Hep beraber nice yıllara. Hep beraber nice zaferlere inşallah” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan