Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Cumhur İttifakına destekler devam ediyor

Cumhur İttifakına destekler devam ediyor

Yerel seçimlere sayılı günler kala Harran’da Cumhur ittifakına yeni katılımlar devam ediyor.

Cumhur İttifakı Harran’da gün geçtikçe daha çok güçleniyor. Seçime az bir süre kala Harran’ın farklı mahalle ve aşiretlerinden cumhur ittifakına destekler sürüyor. İbrahim Gün ve İbrahim Ekinci’nin çalışmaları sonucu Harran ilçesi Gazlıkuyu mahallesinden Halil Acıbadem, Mehmet Ekinci, Mustafa Ekinci ve akrabaları Cumhur İttifakı Harran Belediye Başkan Adayı Mahmut Özyavuz’a desteklerini belirtmek üzere yüzlerce kişi ile seçim bürosunu ziyaret etti.

Özyavuz, yaptığı açıklamada,”Seçime sayılı günler kala Harran’lı kardeşlerimin cumhur ittifakına teveccüh ve destekleri bizleri mutlu ediyor. Daha önce söylediğim gibi Harran’da yaşayan 87 bin kişinin Belediye Başkanı olacağım. Yıllardır her türlü hizmetten yoksun olan mahallelerimize eşit hizmet ilkesi ile ayırım yapmadan hizmet edeceğim. Cumhur İttifakı Harran’da Allah’ın izni ile 31 mart gecesi rekor bir oy ile Türkiye birincisi olacaktır.”dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan