Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Özcan’ın son gün koşuşturması

Özcan’ın son gün koşuşturması

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, seçim yasaklarının başlayacağı son gününü de ta’ziye ziyaretleri yaparak merhumlara Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır dileklerini iletti.

TBMM İdare Amiri AK Vekil Özcan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, her seçimin AK Parti camiası için millete hesap verdikleri bir imtihan olduğunu söyledi.

 

Bu imtihandan yüzümüzün akıyla çıkacağız

TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte geldiği memleketi Şanlıurfa’da hemen hemen ayak basmadık yer bırakmayan TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “Allah’ın izniyle üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya, bize verilen Vekillik emanetine layık olmaya çalışıyoruz. Her gittiğimiz yerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bizlere gösterilen ilgi ve sevginin 31 Mart akşamı AK Parti olarak seçim zaferimizi ilan edeceğimize işaret olarak görüyoruz. Allah’ın izni, hemşehrilerimizin desteğiyle 31 Mart akşamı seçim zaferimizi vatandaşlarımızla hep birlikte kutlayacağız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; bizim için her seçim; millete hesap verdiğimiz bir imtihandır. Bu imtihandan da yüzümüzün akıyla çıkacağız inşaallah. Siyaset ise millete kendini sevdirebilme, onunla hemhal olabilme sanatıdır. Bizlerde Allah’ın izniyle kendimizi milletimize sevdirdiğimiz kanaatindeyiz. Haydi Şanlıurfa, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, AK adaylarımızla zafer yazma zamanı” dedi.

 

Destek aziz Urfa’mızdan hizmet bizden

Önceki gün Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak’ı ziyaret ederek; şehrimizin son durumu ile alakalı değerlendirmelerde bulunduklarını belirten TBMM İdare Amiri AK Vekil Doç. Dr. Özcan, “Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizi de ziyaret ederek; Başhekim Dt. Ömer Ufuk Yetkin ve Başhekim Yardımcılarımızla hastanemizin çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Devrim niteliğinde hizmetleriyle sağlık alanında önemli yatırımlara imza atan AK Partimiz inşallah bundan sonrada millete hizmet yolunda yola devam edecek. Destek aziz Urfa’mızdan hizmet bizden” diyerek son günde taziye ziyaretlerine giderek vatandaşlarımızın acılarına ortak oldu.

 

Yakınları vefat eden ailelerin acılarına ortak oldu

Şanlıurfalı hemşehrilerinin acılarına ortak olmak maksadıyla ta’ziye ziyaretlerine giden AK Vekil Halil Özcan, “Eyyübiye ilçemizde Yaslı, Akça, Karakaş ve Bahçıvan Ailelerimize taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı dileklerinde bulunduk. Merhumlara Yüce Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına sabır-ı cemil niyaz ederiz. Harran ilçemize bağlı Kökenli Köyümüzde de Salur ailemize taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı dileklerinde bulunduk. Merhumeye Yüce Allah’tan rahmet, Ailesi ve yakınlarına sabır-ı cemil niyaz ederim” diyerek acılarına ortak oldu.

 

İşte belediyelerimizin mega yatırımları

‪”Onlar konuşur AK Parti yapar” yapar diyen TBMM İdare Amiri AK Vekil Halil Özcan, “ ‪AK Parti iktidarımız döneminde Şanlı şehrimiz Urfa’mıza yapılan belediyelerimizin mega yatırımları inkar edilemez. Seçim sonrası inşaallah daha fazlası gerçekleştirilecek. ‪Milletin Partisi AK Partimiz milletimize hizmet yolunda dur durak bilmeden yoluna devam ediyor” diye konuştu..

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan