Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Urfalı fedakar baba, Cumhurbaşkanlığına davet edildi

Urfalı fedakar baba, Cumhurbaşkanlığına davet edildi

(Ruha Haber Ajansı / RHA) Şanlıurfa’da engelli kızının hayalini gerçekleştiren fedakar baba Fevzi Beyunca, Cumhurbaşkanlığı külleyesine davet edildi.

Türkiye gündemine yaptığı çalışmayla gönüllere dokunan Beyunca, Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen programa davet edildi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki düzenlenen programda Baba Fevzi Beyunca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte aynı masada oturdu. Beyunca, davet programı ile ilgili anısını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Şanlıurfa’ya 30 kilometre uzaklıktaki Şenocak kırsal Mahallesi’nde yaşayan ve otelde çalışan 5 çocuk babası Fevzi Beyunca’nın 12 yaşındaki kızı Ayşe Beyunca, anemi (kansızlık) nedeniyle henüz 1,5 yaşında tedavi görürken, beyninde pıhtı oluşması sonucu zihinsel ve bedensel engelli oldu. Bisikleti yapmak için harekete geçen Beyunca 20 günlük çabanın ardından kızına özel bir bisiklet yapmayı başarmıştı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan