Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Öğrencilerden Albayrak’a Anlamlı Ziyaret

Öğrencilerden Albayrak’a Anlamlı Ziyaret

Biriktirdikleri harçlıkları ile sokak hayvanlarına barınak yapmak isteyen öğrenciler, Başkan Şeref Albayrak’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Albayrak ile sohbet eden öğrenciler, her zaman kendilerine yakın ilgi gösteren Albayrak’tan bu konuda yardım alabileceklerini inandıkları için ziyarete geldiklerini söylediler.

Sokak hayvanlarının çok zor şartlarda yaşadığını ifade eden küçük ziyaretçiler, “Özellikle kış ve yaz aylarında sokak hayvanları açlık ve susuzluk sorunu yaşıyorlar. Bu canları korumak hepimizin görevidir. Bir yardım kampanyası düzenleyip sokak hayvanları için barınak yaptırmak istiyoruz.” dediler.

Öğrencilerin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan ALBAYRAK, duyarlılıklarından ötürü öğrencilere teşekkür etti.

Öğrencilerin örnek bir davranış sergilediklerini ifade eden Başkan ALBAYRAK, “Bugün yaşları küçük fakat yürekleri kocaman olan iki yavrumuz bizleri ziyarete geldiler. Sokak hayvanları için barınak yaptırmak istiyorlarmış. Sokak hayvanlarının barınak ihtiyaçları ve yaşamsal ihtiyaçlarının karşılanması, onların yaşamlarını daha rahat bir şekilde sürdürülebilmesi hepimizin sorumluluğundadır. Çocuklarımızın bu sorumluluk bilinciyle hareket edip, sokak hayvanları için kendi harçlıklarıyla bir barınak yapma düşünceleri gerçekten takdir edilecek bir davranış. Bu çocuklarımızın yetişmesinde emeği olan, başta değerli anne ve babalarına, öğretmenlerine, herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan