Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Gözler Urfa belediye başkanlarında!

Gözler Urfa belediye başkanlarında!

(RHA AJANS/RHA) – Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, koronavirüs salgınına karşı vatandaşların sağlığını korumak için gece gündüz çalışan belediye çalışanlarına 1000 lira ikramiye vereceklerini açıkladı. Fatma Şahin’in bu hareketinden sonra gözler Şanlıurfa’daki belediye başkanlarına çevrildi.

Çin’de ortaya çıktıktan sonra binlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüse karşı Türkiye’de de tedbirler arttırılıyor. Bu kapsamda çalışmalar kent genelinde sürdürülüyor.

Başta sağlık çalışanları olmak üzere şüphesiz belediye çalışanları da yoğun mesai harcıyor. Koronavirüsle mücadele kapsamında sahada gece gündüz demeden vatandaşların sağlığını korumak, ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çalışan Gaziantepli belediye çalışanlarına, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den güzel haber var. Şahin, mesai harcayan belediye çalışanlarına 1000 lira ikramiye vereceklerini açıklayarak, ”Bu kararla günlük yevmiyeye artı 33 TL ikramiye vereceğiz, bu da aylıklarında 1000 liraya tekabül edecek.” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in belediye çalışanlarına yaptığı bu jestten sonra gözler ise Şanlıurfa’daki belediye çalışanlarına çevrildi.

Koronavirüsle mücadele kapsamında sahada gece gündüz demeden vatandaşların sağlığını korumak, ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çalışan Şanlıurfa’daki belediye çalışanlarına belediye başkanlarının bu tür bir jest yapıp yapmayacağı ise merak konusu oldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan