Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Kaçırılan öğretmen için operasyon başlatıldı

Kaçırılan öğretmen için operasyon başlatıldı

( ŞANLIURFA – RHA ) Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafından Siverek İlçesi’nde görev yapan ve memleketi Gümüşhane’ye gitmek için Tunceli- Erzincan karayolunda PKK’lılar tarafından kaçırılan Öğretmen Necmettin Yılmaz için operasyon başlatıldı.

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:”Tunceli İl Jandarma Komutanlığımızca 10 Temmuz 2017 günü Nazımiye ilçemiz Hanköy Mahallesi ve Yanık Mahallesi bölgelerinde gerçekleştirilen “Şehit J.Uzm.Çvş. Sinan ORUÇ-66” operasyonu kapsamında; teröristlere ait patlatılmaya hazır vaziyette 25-30 metre uzunluğunda kablo bağlantılı (2) adet 12 kg’lık mutfak tüpü içerisinde 100 kg amonyum nitrat ile güçlendirilmiş EYP düzeneği ele geçirilmiştir. Ele geçirilen EYP düzeneği Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile olay yerinde imha edilmiştir. İlimizde terörist unsurların bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla aralıksız devam edilmektedir.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan